Unikke håndlavede glasvaser

Første gang jeg stødte på disse vaser, var i Louis Vuitton nyåbnede butik på Boulevard Saint Germains i Paris. Uden at kende producenten blev de registeret i min hukommelse og først halvandet år senere så jeg dem igen, men nu i Stockholm på hotellet Ett Hem. Her fortalte stedets ejer, at de da blot var fra den lokale interiørbutik, og at hun straks ville kontakte forretningen, for at høre om de havde flere tilbage. Forretningen havde kun én enkelt tilbage. Nok til at jeg fik noteret producenten og kunne kontakte dem i Tyskland. Kort tid efter var relationen til producenten skabt og nu kan De, som det eneste sted i Danmark, købe vaserne her. 

Somba_Svensk tenn.jpg
Louis Vuitton benytter de eksklusive vaser i deres udstilling i deres nye smukke flagship forretning på Amagertorv. Køb dem her på siden, som det eneste sted i Danmark.
Somba2.jpg