GUAXS-nyheder efterår/vinter 2016 fra THE ARCHITECTS CHOICE

Fra midten af oktober lanceres efterårets og vinterens nyheder fra GUAXS hos The Architects Choice. Blandt nyhederne er der både helt nye serier og slibninger, men også kendte populære modeller som foreksempel serien Gournia, som nu kommer i den smukke farvekombination indigo/smokegrey. Glæd dig til nyhederne er klar i webshoppen. 

THE ARCHITECTS CHOICE_EFTERÅR_VINTER 2016_FORSIDE.jpg

GUAXS-nyheder efterår/vinter 2015 fra THE ARCHITECTS CHOICE

Efteråret og vinteren 2015 er præget af varme gyldne toner samt sort og grå. The Architects Choice har udvalgt en række unikke produktnyheder fra GUAXS, som nu kan bestilles og leveres fra oktober. Der er både klassikere i nye farvekombinationer, og helt nye modeller med slibninger der ikke er set tidligere. Gå på opdagelse i webshoppen og nyd efterårets nyheder.

Nyheder efterår/vinter 2014 fra The Architects Choice

Så er nyhederne klar for efterår/vinter 2014. Som noget nyt kan bordlamperne fra GUAXS nu også bestilles på The Architects Choice. Vær opmærksom på at der til hver lampe, altid findes to farvekombinationer på skærmen, som er inkl. i prisen. Den nye serie Manakara fik en meget varm modtagelse på den netop afholdte Maison & Objet-messe i Paris. Serien rummer et fad, to vaser samt en fyrfadsstage og findes i farverne opal og smokegrey. Udvalget af produkter i den populære mørkegrønne farve, også kaldet dark steelgrey, er udvidet med både serien Belly og Cubistic.

Så nyd de mange nyheder og husk, der er stadig gratis levering i hele Storkøbenhavn.

Foto © The Architects Choice