Arkitektur, æstetik og unikke detaljer er tre ord der beskriver konceptet "The Architects Choice". Kontrasten mellem moderne og klassisk arkitektur fascinerer og inspirerer. Målet med siden er, at dele både eksempler og tanker om hvad der opstår når historiske og minimalistiske løsninger mødes. Unik formgivning og kunsthåndværk har altid haft min store interesse. At se en stolt sølvsmed forme en flad sølvplade til en smuk opsats, at være i et rum der sætter både følelser og tanker i gang, eller at opleve et gennemarbejdet originalt koncept. Alle scenarier vækker en beundring og inspiration, som jeg bruger i mit arbejde som arkitekt.

Fælles for de produkter der sælges her på siden er, at de repræsenterer et særligt formsprog og håndværk, som jeg finder bemærkelsesværdigt. Det er produkter jeg ser på rejser i udlandet, og får lov at forhandle i Danmark. Hvis en producent har et større sortiment, vil de viste varer på siden være kurrateret og er med andre ord The Architects Choice! Jeg håber du finder inspiration på siden, eller måske en smuk gave i shoppen. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har kommentarer til siden eller spørgsmål til varerne.

God fornøjelse!

Henrik Kjær Christiansen

Arkitekt maa

Fotograf Line Klein

Fotograf Line Klein

The Architects' Choice blev etableret i december 2012 af arkitekt Henrik Kjær Christiansen. HKC har studeret på Kunstakademiets Arkitektskole i København og blev færdig som cand.arch i 2007. Startede straks efter sit studie hos Public Arkitekter med fokus på konkurrencer og strategiske udviklingsprojekter. HKC deltog blandt andet i tilblivelsen af det konkurrenceforslag til Ny Nørreport Station, som netop er afsluttet og præmieret. I 2011 indledte HKC et samarbejde med den velansete danske tegnestue C.F. Møller i København som del af det team, som skulle føre Hotel d'Angleterre tilbage i toppen af europæiske luksushoteller. Han har i samme regi stået for renoveringen og udvidelsen af Conditori La Glace. I 2016 stiftede HKC Kjær Architecture, som udfører eksklusive renoverings- og indretningsopgaver i alle skalaer.